Wednesday, May 25, 2011

a day with my 'adik beradik' @ sunway lagoon....

hoyeaaahhhhh....best...best....&...best!!!!xtergambar dek kata2...camne best nyer 21hb aritu kt sunway lagoon.....


dpt gak ketemu adik sayang aku ni....lama gyler weiii x jupe....takat2 borak2 kt tpon @ sms tu...mmg dh biasa...tp ngak bisa mengubati kerinduan ni...huhuhuhuhuu....


yg pasti...semua adik2 aku happy sgt2 time ni....thanks to RIZ...ejam...tun....frizz...yani...liea...iqah....korang semua mmg rocks!!!insyaAllah...kite g lagik yek sunway ni.....


me n my lovely brother...RIZ....



RIZ n ejam...lepas main surfing ni...

we all @ depan locker room....


@ tepi kolam ikan.....


we r 8 beradik @ sunway lagoon!!!!

love them all so much....muah....muah......


we will come again here nx time!!!!!


*****kt fb aku ade tepek gambo2 kami kt sunway ni.....ok!!!

Wednesday, May 18, 2011

geli!!!!!!hati2 yer kwn2....

huhuhu...pertama kali dlm hidup aku....aku kena mcm ni...takat2 org folo n dtg dkt nk berkenalan tu mmg dh biasa kena...but....time tu aku malas nk layan.....kira bo-layan...diorg faham n tros blah...tu ok la...tp tang sorang mamat negro ni.....giler lar...dh mcm2 cara aku tepis n buat...tp.....dia tetap xpedulik...huhuhuhu...



kalu takat nk kwn2 tu...aku ok jer..tp..bile tgn tu dok merayap2...tu yg aku jadik menyampah n benci...dok pegang tgn..tiba2 cuit hidung aku...ade lak tu..dok tolak2 siku kt pinggang aku....haishhhh....dh lebih ni....huhuhu....



alkisahnya gini.....


as usual aku tggu bas kt kl sentral tu....time tu aku berdiri sandar kt dinding sambil on9 kt phone...tiba2 dtg sorang negro ni....dok la sebok tanya nama...nk berkenalan n mintak no hp...aku wat xtau je...then dia sebok nk borak2 ngan aku...n tibe2 hulur tgn...shake hand kononnyer...nk x nk je aku layan...dh le dgn aku yg tgh pakai earphone...so kurang jelas pendengaran ni...bole lak dia soh tanggal earphone tu...sorry le...xkose aku nk layan...time tu aku rase lama beno bas ni nk smpi...huhuhuu...then negro tu mintak lagik no hp aku....huhuhu....dek kerana rimas sgt2...aku kasik jer...tros dia miskol aku...dia soh aku save no dia...aku kate...xbole..nantik 'tunang' aku tau...then dia kata...nantik bole la dia nk sms @ call aku...aku kata...kalu dia sms...mmg aku tros delete...aku kasik alasan kata 'tunang' aku suka check phone aku...huhuhuu...



xlama lepas tu bas pon smpi...aku beratur tros...dia pon ngekor kt belakang...huhuhuu...rimas...rimas...dh dok dlm bas...tup2 tros dia dok kt sebelah aku....xpe la...aku wat biasa je...time tu...aku tros call abg yazid...sorang member aku ni n mintak dia call blk...then negro tu nmpk incoming call kt phone aku...tros aku ckp....my fiancee...huhuhu..dia angguk jer...aku borak2 ngan abg yazid....tp..xlama sgt la...coz phone aku pon..bateri dh nk nazak...so..aku smbg bersms ngan abg yazid...sambil2 tu..aku main fb gak..dia tgk2 phone aku...nmpk fb..tros dia mintak fb aku...huhuhu...siap hulur pen n kertas...sabo je la kannn....


yg xbole blah tu...dok la puji2 aku..kata cantik la..ape la...please la weiii...sebenornye aku rase nk muntah hijau dh time tu...dia igt aku jenis yg cepat cair ke...huhuhuu...tibe2 kt jam tgn aku ade semut tau...tros dia buangkan semut tu...aku tarik tgn aku...elak dr dia pegang...then dia kata...hidung aku ni tinggi..tros dia cuit...eeeeeeeeeeee....aku tros elak muka ni....geli dowhhhh...aku pon xde la layan dia sgt kan...aku dok sebok bersms n main fb je...then tibe2 dia anto sms kt aku...huhuhu...3 kali kot.....dia nk aku reply gak...haisshh....aku juz reply 'thanks' je...



yg xbole blah tu...tiap kali dia sms aku...dia siku2 aku...haishhhh...terkejut kot aku....melampau lak rase....my luv la...my angel la...my baby la...geliiiiiiiii....dh dkt2 area uptown sana...katanya dia nk turun dh...dia mengayat lagik...kata aku ni cantik la ape la...ngan selamba je aku jwb..."my fiancee also told me like that..n we getting married soon...he like to kiss n hug me...coz i'm look like a teddy bear for him...that's why he loves me so much..."...huhuhu..gitu kan ayat aku....waaaaahhh...tibe2 aku dh bertunang ni...huhuhuhu...mase dh nk turun tu....dia shake hand lagik...aku salam..tros lepas tgn...dia kata...jupe lagik...aku senyum je...huhuhuu...


alhamdulillah...lega rase hati...tp..ketar2 tu masih ade kot....aku rase ni dh mcm 'sexual harrasement' kot....huhuhu...gini agaknyer rasenyer yekk....mmg nk rase muntah hijau bagai lepas tu....huhuhuhu....rase mcm nk mandi bunga tros la....



xlama lepas tu...dia call lak...lantak le..malas aku nk angkat...tros dia sms...huhuhu...aku juz reply...'sorry coz i don't pick up ur call...i'm getting married soon...so...please understand me..thanks'....then arini pon...dia call n sms lagik..soh add fb dia la...siap sms ajak jupe rahsia2 walaupon aku dh kawin nantik...hangguk la dia....aku tros sms kt dia...'i'm not interested n u find other people...please don't disturb me again...thanks'...dia reply...tanya kenapa la...ape la....xkose nk layan.....huhuhuhuu....



geli nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....taubat le...lepas ni aku akan jadik fobia kalu bertembung ngan mane2 negro...huhuhuhu...aku blk keje mlm tu...tros aku mandi wajib...hahahahahaaa....takot dowwhhhh.....alhamdulillah la...aku xde mimpi pape....takot gak kannnn....



Ya Allah...Kau lindungilah hambamu ini....jauhilah aku dari segala perkara2 yg tak diingini...amiiiiinnnnnnnn.....


so lepas ni....no more KL sentral...nk g sana...pastikan berteman....huhuhuhu...

Sunday, May 15, 2011

list of movies i want to watch!!!!

THERE ARE SOME OF MOVIES THAT I WANT TO WATCH!!!!!


ANYBODY WHO WANTS TO JOIN ME???


DO 'ROGER' ME HOKEYYYYY.....


FAST N FURIOUS...05.05.2011...


KONGSI...12.05.2011.....


NUR KASIH...19.05.2011....


KARAK...26.05.2011...


KUNG FU PANDA....26.05.2011...



TRANSFORMERS...30.06.2011....


HOYEAAHHHH!!!!


CAN'T WAIT FOR IT!!!!

Saturday, May 14, 2011

3RD YR ANNIVERSARY CELEBRATION

JOM...JOM!!!


DAH LAME KITA X GATHERING MCM NI....

INSYAALLAH...


AKU JOIN...

WALAUPON KEJE ARI SABTU...

AKU APPLY CUTI!!!!


PAPEPON...


KITA JUMPA DI SANA YER!!!!!!


****UTK MEREKA2 YG NK JOIN...

SELEPAS PEMBAYARAN DH DIBUAT...

BR PENYERTAAN ANDA TU CONFIRM YERRRRR....


THANKS....