Sunday, November 17, 2013

SEPAHTU....MLM 2013....

AHAAAAAA.......MY NEW FAV ARTIST YG BAKAL KU SOKONG.....HEHEHEHEE....

1ST TIME TGK SUPER SPONTAN....TROS AKU TERTARIK KT SI JEP NI....HUUURRRMMMM.....XTAU LA NAPE....TP AKU SUKA TGK CARA DIA MELAWAK....HAHAHAAHAHA....ADEHHHH.....DH MCM GILA BAYANG PULAK AKU NI.....


SO....AKU AKAN VOTE UTK GROUP SEPAHTU....TUNJUKKAN SOKONGAN AKU KT DIORG NI....GOOD LUCK GUYS!!

UTK KWN2 YG MINAT SEPAHTU TU...SILA LA VOTE YER....

ML SEPAHTU ke 32777 atau ML <3>SEPAHTU ke 32777

*****HOPE GROUP NI JUARA MLM 2013 NANTIK....AMIIIIINNNNN.....

Friday, August 9, 2013

SALAM AIDLFITRI


SALAM AIDILFITRI 
UTK SEMUA YG MENGENALI DIRIKU INI

MOHON AMPUN N MAAF 
ANDAI ADA SALAH N SILAP

JEMPUT LA DTG UMAH YER....


iftar with my fav artist.....

bulan Ramadhan ni aku juz join buka puasa with my 2 heroes....aka juara fear factor selebriti.....

with dazrin je almost 3 times aku g....ahaks....btul2 hebat nieh....
1st time aku join buka puasa with same artist lebih dr sekali.....
only with dazrin n flying d's yerrr....
keh...keh...keh...

ni buka puasa ngan anak2 yatim kt melaka....


 yg ni buka puasa kt bazaar amal, klang....
***memori paling xleh aku lupe sbb buka puasa kt tepi jln yer....hakhakhak...


yg ni buka puasa kt andalus...thx daz coz invite me to join together...


then aku ade join buka puasa with hairul n CHS 
****thx hairul sbb belanja kami....


smart x kitorg!!!

tabik hormat captain!!!

siapa pon yg aku support...the only n one yg masih tetap dlm hati aku...adik aku ler...riz zaizizi....


ni aku grab dr fb kakak ipar riz....kak ira...ahaks...kakak syg aku tu...

wish u guys GOOD LUCK!!

remember..wpon artis2 yg kt atas ni aku sokong n syg...
yg lain2 aku sokong dulu tetap dlm hati aku...


Sunday, April 21, 2013

Rizz & Intan Suraya Mencari CInta

enjoy it!!

my new love.....captain Hairul Azreen!!!

ok guys....juz want to show uoals....
now I support another artist....now is actor lak....Hairul Azreen Idris.....


cita2 aku nk bergambar with him...tercapai jugak....yeaaayyyyyyy......

in shaa Allah....1st may nantik...
akan join event fc captain....so...jupe dia lagik....

best!!!!!

for Hairul....wish u good luck in ur career...
always being down to earth n thanks coz rajin sgt melayan peminat2 kt twitter tu....

mmmuuuaaaahhhhkkkssss.....

Sunday, March 17, 2013

matta fair 2013...


heyyyy....

matta fair is back.....
grab a great offer n deal here..... 
 make sure u go for holiday...at least once a yr...
trust me....it can release your stress a bit.... 
 going holiday is on of my hobby...
i like to explore the new place n know their culture...
it also can open both of my eyes how their community life... 
 it really reduce my stress because u won't thinking your office life... 

 so...get n feel it!!!go to matta fair to get some experience for your holiday trip.... 


 happy holiday!!!!

Monday, March 11, 2013

bersyukur......

Alhamdulillah.....syukur atas segala nikmat yg Allah berikan utk aku n keluarga aku.....wpon hidup dlm bersederhana...aku gembira ngan rezeki yg diberikan olehNYA..... Sabtu lps....aku n opismate g ke sebuah rumah org2 kurang upaya....the lovely nursing home center....rasenya la nama umah ni...heheheh....kitorg as a volunteer...menyampaikan sumbangan dr kwn2 opis n melawat penghuni2 kt dlm umah ni..... One word can I say after I saw them all.....kesian....yess!!!! Aku sedih bile tgk org2 tua yg di tinggalkan kt sini....ade yg mempunyai anak....malah cicit pon ade....tp....mereka ditinggalkan di rumah ni.....huuuurrmmmmm......ade jugak penghuni2 kt sini yg bangga n kagum ngan kejayaan n kemewahan anak2 mereka....aku tersenyum sendiri mendgrnya... Nanti aku upload video n gambar2 kitorg kt umah ni....thanks to our photographer....abg long aka faisal....utk video n gambar2 tu..... So....to be continue with my nx entry...gotcha!!!!!

Thursday, March 7, 2013

yeayyyyyyy!!!!!

alhamdulillah......nasib baik bole open blk blog aku nieh....sbb dh lupe 'password'...hehehehe...

yeaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...bole la aku start blogging blk....

apepon...mmg dh sgt2 lewat utk aku ucapkan HAPPY NEW YEAR 2013.....hehehee....dh suku tahun dh....br nk wish....

currently...aku masih bekerja di VALE....masih lagi 'muzlia' yg korang kenal....

so...nantikan 'update' aku yg seterusnya yer....skang aku sudah bole tersenyummmmmm....

yeaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....