Saturday, October 3, 2015

i'm back!!

hampir setahun aku tak mem'blogging' ni....'busy' sgt2.....anyway...aku tak bekerja ngan Vale dah...sekarang aku kembali bekerja dgn Suria Resort....tmpt kerja lama aku suatu ketika dahulu....tapi masa tu aku berkerja di cawangan Terengganu...kali ni aku hanya di HQ je....aku kena kawal cawangan Bentong & Cherating.....

Sebenarnya aku nak kembali buat 'full set of account'....lepas bertahun2 dalam 'shared service company'....aku rasa 'knowlegde' aku dalam akaun makin pudar....tu sebab aku kembali gigih buat akaun....lagipun aku nak mendaftar sebagai akauntan berdaftar...tu yg perlu buat kerja akaun ni kembali.....inshaaAllah...moga misi aku kali ni berjaya.....



Di pintu masuk Suria Hot Spring Resort Bentong


dalam bilik resort....3 biji katil single utk setiap bilik...

utk view resort ni....aku akan post kt entry yg lain nanti ye.....apepon...jom singgah di Suria Resorts kami.....