Sunday, May 29, 2016

1 yr anniversary.....Alhamdulillah....

25.05.2016.....1 yr anniversary for me @ Suria Resorts....Alhamdulillah....

Actually mcm x percaya je yg aku dh setahun di sini....ade ms up...ade ms down...but apepon yg aku rasa...i juz smiling....sepanjang aku kt suria ni....byk kali dh aku g outstation...only suria hotspring bentong & suria cherating beach resort yg aku jejak....

scbr dh 2 x aku g....shrb...xterkira byknyerrr....maybe coz i love nature so muchhhh...so...bole la aku nk g sana kan....

luckily aku jg 2 resort ni coz ade pool...i like swimming....so if sempat mmg aku akan berenang2 dlm pool tu...if kt cherating...ade beach yg sgt cantik...yes...aku sgt2 suka tgk view di cherating sana...rs tenang je bile ptg2 dok lepak tepi pantai tu...juz xsempat nk mandi je lagik air pantai tu...inshaaAllah...one fine day...yes i will....

suria city JB aku penah gak stay...but time tu in holiday mood with family aku....we stayed for 2 nights...kt suria JB tu mmg aku juz tido je...xsempat sgt nk feel how best it is...bdn dh letih jln2 kan...so mmg msk bilik & tros zzzzzzzzzzzzz....

what ever it is....takat ni aku still ok lagik kt opis ni...ade la dpt interview but byknyer aku tolak...juz accept a few je...tu pon aku dok pk2 byk kali....yes...i got interview kt 1 tmpt ni yg mmg dh lama sgt aku teringin keje kt situ...then opis tu pon mmg nk aku tp with short notice....huuurrrrrmmm...takat ni xsmpi hati lagik aku nk blah dr suria ni with short notice kot...aku masih lagi berada di bwh paras normal & masih lagi ade perikemanusiaan la...huhuhuhu....sorry guys if ade yg terasa ngan statement aku ni....

ok la...skang dh kol 4.35am...aku rs baik aku paksa mata aku ni utk tido...jujurnya mmg aku mengalami insomnia yg sgt teruk...lagik2 ms weekend...otak aku ni tros akan auto reset...weekend je tido lmbt....haihhhhh...xtau la wehhh apehal ngan aku ni...huhuhuhu...mebe dh 2 arini aku xpekena susu kot b4 nk tido....huhuhuu...

see u @ my nx post...nanti aku akan tepek gambo2 kt resort suria ni & sedikit review aku buat ye....if korang nk try stay kt suria resort ni...jengah2 la website.... www.suriaresorts.com ....okehhh...bubyeeeee....& assalamualaikum......

2 comments:

  1. akak suka hotspring.... mesti ada special discount utk staff ni, bestnyerrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course ade kak mila....hehehehe...

      Delete

terima kasih di atas komen @ pendapat anda...saya amat hargai...